Search

Samarbeid med SNOTRAVA

McNeil Marketing har gleden av å samarbeide med Snotrava, som er eksperter på å skape film og foto i høy kvalitet. De aller fleste som jobber med digital markedsføring har en viss kompetanse når det kommer til å produsere innhold selv, men fordelen med et samarbeid er at du som kunde får det beste av begge verdener.


McNeil Marketing har i løpet av dette samarbeidet sett på nært hold at Snotrava holder alt de lover. De påstår selv at de "skaper estetisk sterke bilder og filmer som skiller seg ut og inspirerer", noe jeg uten tvil kan bekrefte. Det har seg nemlig sånn at det er mange på markedet som påstår lignende, men ikke helt klarer å levere. Jeg vil påstå at noen rett og slett bare har et naturtalent og Snotrava er beviset. Du kan lese mer om Snotrava på www.snotrava.com


Jeg vet av erfaring at det ofte blir stilt spørsmål om pris på en slik tjeneste og at prisene kan variere veldig. Når du som bedrift trenger hjelp til å produsere innhold har det seg nemlig slik at du får det du betaler for. De aller fleste ber om et pristilbud fra flere aktører og noen lover kanskje mer enn andre, men spør deg selv; Hvordan er kvaliteten på det som blir levert? Du føler sikkert at du har gjort et kupp når du velger å betale mindre og får mer, men har det seg egentlig slik? Mitt tips er å fokusere på en ting, nemlig kvalitet.